Om Biggans

Biggans har sedan starten 1952 tillverkat livsmedel av hög kvalitet. För närvarande tillverkar vi olika varianter av kryddsmör, kylda såser och fiskpastejer. Vi är ett litet familjeföretag och ända sedan verksamheten startades har kvalitet varit i fokus för oss. Tillverkningen sker i vår produktionsanläggning i Huddinge och våra produkter säljs främst i Sverige och Danmark.

Biggans Böcklingpastej anses som bolagets klassiker och denna utsökta produkt har tillverkats enligt originalrecept i över 50 år. Den är fylld med Vitamin D och Omega 3 fetter och är en verklig njutning till frukostsmörgåsen.

Våra kylda såser fungerar utmärkt till både vardag och fest! Vi har allt från klassikern Béarnaisesås till heta smaker som Thai Mahal och Grillmästarsås samt våra kalorisnåla Kebabsåser. De sistnämnda passar även utmärkt som salladsdressing och våra såser är gluten- och/eller laktosfria.

Biggans kryddsmör finns i flera olika smaker och storlekar. Mycket gott till stekt- och grillad mat men går även bra att steka i eller att använda som smaksättare till t ex pastarätter.

Här hittar du våra produkter

Våra produkter säljs bland annat av följande butiker:

Eftersom sortimentet kan variera mellan olika butiker föreslår vi en kontakt med aktuell butik eller med oss för mer detaljerad information.