Sås

Våra såser är gluten- och/eller laktosfria och det finns en smak för alla tillfällen. Våra såser har en hållbarhet efter öppning på hela 5 veckor.

Béarnaise

– Klassisk

230 ml, 480 g & 2,5 kg

Biggans Béarnaise Klassisk är en fyllig sås med välbalanserad kryddning. Smakar utmärkt till stekt eller grillat fläsk- och nötkött.

Béarnaise

– Chili

480 g & 2,5 kg

Biggans Béarnaise Chili är en fyllig sås med ett tydligt inslag av chili. Smakar utmärkt till stekt eller grillat fläsk- och nötkött.

Béarnaise

– Vitlök

480 g & 2,5 kg

Biggans Béarnaise Vitlök är en fyllig sås med en extra touch av vitlök och örter. Smakar utmärkt till stekt eller grillat fläsk- och nötkött.

Grillmästarsås

– Hickory Smoke

480 g & 2,5 kg

Biggans Grillmästarsås är en kall sås med smak av jalapeño och chili. Passar utmärkt till grillat kött och fisk, som dippsås och dressing. Serveras kall eller rumstempererad.

Thai Mahal

– Curry & Mango

480 g & 2,5 kg

Biggans Thai Mahal är en kall sås med smak av curry och mango. Passar till kyckling, stekt, kokt och grillad fisk samt som dressing. Serveras kall eller rumstempererad.

Kebab & Grill

– Stark

480 g & 2,5 kg

Biggans Kebab & Grill Stark
är en het och smakrik tomat-
baserad sås. Smakar utmärkt till kebab, grillat, tacos, pasta
eller sallad.

Kebab & Grill

– Vitlök

230 ml, 480 g & 2,5 kg

Biggans Kebab & Grill Vitlök är en kryddig sås baserad på majonnäs och gräddfil, smaksatt med vitlök. Smakar utmärkt till kebab, grillat, tacos, pasta eller sallad. Serveras kall eller rumstempererad.